ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η νέα ταινία του Στεφανόπουλος «Swing Away» είναι διαφήμιση για τη Ρόδο (βίντεο)

η-νέα-ταινία-του-στεφανόπουλος-swing-away-εί-767259

Στη Ρόδο, όπου άλλωστε γυρίστηκε σχεδόν εξολοκλήρου, θα πραγματοποιηθεί απόψε η πρώτη πανελλήνια προβολή της ταινίας «Swing Away».

Η κινηματογραφική παραγωγή του ελληνοαμερικανού George Stephanopoulos θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 9μμ στο Θερινό Κινηματογράφο «Ρόδον». Πρόκειται για μια συμβολική απόφαση ως ανταπόδοση της άψογης φιλοξενίας που είχαν στο νησί οι συντελεστές της, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τον Μάιο του 2015.

Η συγκεκριμένη ταινία η οποία αποτελεί μια εξαιρετική διαφήμιση για τα τοπία και τον τουρισμό της Ρόδου, περιστρέφεται γύρω από το γκολφ.

Αφορά μια αθλήτρια του γκολφ στην Αμερική, η οποία αποβλήθηκε λόγω συμπεριφοράς από το γυναικείο πρωτάθλημα και έρχεται σε ένα ελληνικό νησί να επισκεφθεί τον παππού και την γιαγιά της, για να ξαναβρεί τον εαυτό της. Εκεί διαδραματίζονται διάφορα κωμικοτραγικά γεγονότα, στην προσπάθειά της να μυήσει τους ντόπιους κατοίκους στα μυστικά του αθλήματος, αλλά και να διασώσει το μοναδικό γήπεδο γκολφ στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη ταινία η οποία αποτελεί μια εξαιρετική διαφήμιση για τα τοπία και τον τουρισμό της Ρόδου, περιστρέφεται γύρω από το γκολφ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Η παγκόσμια πρώτη προβολή έγινε ήδη το 2017 στην Αμερική, ενώ συμμετείχε και στο Ελληνικό Φεστιβάλ ταινιών του Λος ’Αντζελες.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο ομογενής G. Stefanopoulos και σκηνοθέτης ο επίσης Ελληνοαμερικανός Μάικλ Νίκλς, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Πολ Λίγκας και η Τζούλια Νίκλς.

Παίζουν: Shannon Elizabeth, John O’Hurley, Karl Theobald, Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Σούγαρης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Όλγα Δαμάνη, η μικρή Victoria Miller, καθώς επίσης και οι Demetrios Saites, Gino Cafarelli, Nicole Castrale, Jerry Foltz

Στο καστ συμμετέχουν αρκετοί καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί όπως οι Shannon Elizabeth, John O’Hurley, Karl Theobald, Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Σούγαρης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Όλγα Δαμάνη, η μικρή Victoria Miller, καθώς επίσης και οι Demetrios Saites, Gino Cafarelli, Nicole Castrale, Jerry Foltz.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου