ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας στο θεατρικό σανίδι

μαθητές-του-3ου-γυμνασίου-ν-ιωνίας-στο-808401

Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας την Τετάρτη 30 Μαΐου ανέβασε το έργο της Μ. Κίτρα “Και του στραβού το δίκιο”. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που το θλιβερό γίνεται αστείο και το αστείο θλιβερό.

Το έργο πραγματεύεται τα στραβά και τ’ ανάποδα της εποχής και της κοινωνίας μας και αναζητά το σωστό και το δίκαιο σε έναν κόσμο που το άδικο διαχέεται παντού, καθώς οι βλέποντες εθελοτυφλούν.

Τα σκηνικά και οι ζωγραφιές τους έγιναν από τους ίδιους τους μαθητές, η μουσική και τα τραγούδια του έργου γράφτηκαν από τα παιδιά της παράστασης και τα τραγούδησε η χορωδία του σχολείου.

Στην παράσταση έλαβαν μέρος 22 μαθητές και η υπέροχη σκυλίτσα Φρίντα, στα σκηνικά 15 μαθητές, στην ορχήστρα 14 και στη χορωδία 33.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές της παράστασης, Αθανάσιος Μελάκος, Χαρά Αγαδή και Αικατερίνη Τσατάλα εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του Αθανάσιο Τσιώνα για τη διαρκή συμπαράστασή του και την οργάνωση του ήχου.

Ευχαριστούν, επίσης, για τη βοήθειά τους στην κατασκευή των σκηνικών τους γονείς κ. Γράντζα Νέστορα και Γράντζα Δημήτρη και την κ. Δημουλά Ελένη, καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Τριανταφύλλου Μαρία για την μακέτα του προγράμματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου