ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκλόνισε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου -Μαγνησίας στο θερινό θέατρο Βόλου

συγκλόνισε-η-κιθαριστική-ορχήστρα-βό-812013

Συγκλόνισε και συγκίνησε το κοινό, που κατέκλυσε το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, η συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, υπό τη διεύθυνση του Βολιώτη μαέστρου και κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου, με σολίστ τον κιθαριστή της Sony Classical, Στέλιο Γκόλγκαρη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας. Συνέπραξαν μαζί της ακόμη οι Βολιώτες Ντίνος Γκρίνιας, Γεράσιμος Σιούρας, Ταξιάρχης Κούντριας, Θάνια Παπαγεωργίου και οι κιθαριστικές ορχήστρες «Santa Barbara» και «19 Τάστα».

Η ορχήστρα ερμήνευσε επί σκηνής έργα του Μάρκου Βαμβακάρη και του Ηλία Ανδριόπουλου, με ερμηνευτή τον λαϊκό τραγουδιστή Κώστα Ζεμπίλα, καθώς και έργα Μπιζέ, Λόρκα, Χατζιδάκι και Θεοδωράκη με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Μαρίτα Παπαρίζου.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε με καλλιτεχνικό διευθυντή, τον Βολιώτη κιθαριστή και παιδαγωγό Τάσο Ιωακειμίδη. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου