ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορωδιακή βραδιά στην Αγριά

χορωδιακή-βραδιά-στην-αγριά-815606

To περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Νικολάου & Ελένης Πορφυρογένη η 20η Χορωδιακή Συνάντηση της Μικτής Χορωδίας της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Δήμου Βόλου.

Φιλοξενούμενες χορωδίες ήταν: Η Μικτή Χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας και η Χορωδία Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η κατάμεστη αίθουσα πλημμύρισε από τις υπέροχες μελωδίες κλασσικών και σύγχρονων τραγουδιών, και το φιλόμουσο κοινό συμμετείχε ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Θερμές ευχαριστίες διατυπώνουν τα μέλη της Χορωδίας Αγριάς προς το Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης «στον εκλεκτό μαέστρο μας κ. Βλάση Μαστρογιάννη, που εμάς, ερασιτέχνες χορωδούς, με τον εξαιρετικό τρόπο διδασκαλίας των κομματιών και με χορωδιακή προσαρμογή πολλές φορές δική του, πάντα χαμηλών τόνων, έχει φτάσει τη Χορωδία μας σε πολύ υψηλό για ερασιτεχνική χορωδία επίπεδο».

Οι χορωδοί ευχαριστούν «την ταλαντούχα πιανίστρια κ. Ζέφη Κατσαρού, που συνοδεύει με χαρά πάντα τη Χορωδία μας» και επίσης «τον πρόεδρο της Χορωδίας μας κ. Στέλλο Δημήτριο, που με τη δική του βοήθεια οργανώθηκαν οι λεπτομέρειες της όλης εκδήλωσης, καθώς επίσης και στο Σωματείο «Φίλοι της Χορωδίας Αγριάς», που προσέφεραν κι αυτοί στην επιτυχία της Χορωδιακής Συνάντησης».

Μετά το τέλος της συναυλίας προσφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους χορωδούς εδέσματα (από τα χέρια χορωδών), κρασί και αναψυκτικά (προσφορά της ΕΨΑ), στον προαύλιο χώρο της αίθουσας του Κ.Α.Π.Η. Αγριάς, όπου με τραγούδια και ευχές έκλεισε η όμορφη βραδιά, που οι φιλοξενούμενοι απόλαυσαν στην όμορφη παραλία της Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου