ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγγραφές στα τμήματα της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

εγγραφές-στα-τμήματα-της-λέσχης-εργαζ-816157

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά τμήματα της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου και θα συνεχίζονται έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου ενώ τα καλοκαιρινά μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι εργαστήρι απασχόλησης για παιδιά 4 έως 12 ετών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία σε έναν πανέμορφο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Βόλου με γήπεδα μπάσκετ και τένις μία όμορφη αυλή και αίθουσες διαμορφωμένες κατάλληλα μα το κυριότερο νέα άτομα καθηγητές με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες για να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν πολύ αυτό το καλοκαίρι να μάθουν πάντα με ανάλαφρο τρόπο και όχι με ξερή μάθηση και να απασχοληθούν δημιουργικά.

Θα περιλαμβάνεται μυθολογία, ελληνική ιστορία, ελληνική γλώσσα, ελληνικοί χοροί, μουσική, χειροτεχνίες, αθλητικές δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις.

Έναρξη προγράμματος 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου. Υπεύθυνοι καθηγητές για τα Παιδικά τμήματα Τζένη Πολύζου (νηπιαγωγός), Μαρία Βελέντζα (γυμνάστρια), οι φιλόλογοι Μαρίνα Διαμαντή, Κατερίνα Χαρίτου, Νατάσα Λαμπρινάκου, η γεωπόνος Μάρθα Σανιδά, και οι δασκάλες χορού Μαρία Χριστόπουλου και Χριστίνα Χριστοπούλου και η μουσικός Ιλεάννα Μάρδα.

Η συνδρομή για το δίμηνο πρόγραμμα είναι 160 ευρώ.

Τα μαθήματα που θα γίνουν είναι:

-Ξένες γλώσσες (Για παιδιά και ενήλικες) (Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά)

-Χειροποίητο κόσμημα

-Κοπτική Ραπτική

-Παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί

-Zumba

-Latin

-Ντεκουπάζ

-Μακραμέ Λασέ

-Διδακτική στήριξη – προετοιμασία για την επόμενη σχολική χρονιά και ιδιαίτερα για την προετοιμασία της γ’ λυκείου.

Η συνδρομή για όλο το δίμηνο των μαθημάτων είναι 55 ευρώ.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 4.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στα γραφεία μας Ολυμπιονίκη Αγνώντα 3, Καραγάτς, στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου