ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά αλληλεγγύης για τον «Ιππόκαμπο»

βραδιά-αλληλεγγύης-για-τον-ιππόκαμπ-817033

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Βολιωτών στο κάλεσμα ενίσχυσης της δράσης του Σωματείου των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Στόχος της χθεσινής συναυλίας της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού με έργα Σταύρου Ξαρχάκου, ήταν η ουσιαστική βοήθεια του Σωματείου, για να πραγματοποιήσει άμεσα έναν μεγαλόπνοο στόχο του κι ένα αίτημα που υφίσταται την τελευταία δεκαετία. Να προμηθευτεί ένα μικρό λεωφορείο με αναβατόριο, για να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρίες, που δεν διαθέτουν δικό τους ειδικά διαμορφωμένο όχημα.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και το Δίκτυο Ελασσονιτών «Περραιβία», με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, θέλοντας να βοηθήσουν ουσιαστικά το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» να πραγματοποιήσει άμεσα έναν μεγαλόπνοο στόχο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος του «Ιππόκαμπου», Πέτρος Μπέλλος, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου και υπογράμμισε, με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι η απόκτηση του ειδικά διαμορφωμένου βαν είναι πολύ σημαντική. «Ουσιαστικά, δίνει στα άτομα του σωματείου μας την απαιτούμενη ανεξαρτησία και θα διευκολύνει τη μετακίνησή τους, είτε να επισκεφτούν κάποιο γιατρό είτε να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σωματείο και σε διάφορες εξόδους που κατά διαστήματα πραγματοποιούμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του «Ιππόκαμπου».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου