ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ενθουσίασαν οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ρ. Φεραίου

ενθουσίασαν-οι-παραστάσεις-της-θεατρ-819941

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις προγραμματισμένες παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, καθώς και το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.

Η ομάδα παρουσίασε την κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες». Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και δυνατό το χειροκρότημα που επιβράβευσε την άριστη σκηνοθεσία και υποκριτική των μελών της ομάδας, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

Οι συντελεστές της ευχαριστούν πολύ όλο τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του και στήριξε γι’ άλλη μια χρονιά την προσπάθειά τους. Ευχαριστούν το Δήμο Ρήγα Φεραίου και τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Νασίκα που είναι πάντα στο πλευρό τους.

Οι συναντήσεις της Θεατρικής Ομάδας θα ξεκινήσουν και πάλι από Σεπτέμβρη. Περιμένουν με χαρά να καλωσορίσουν και νέα μέλη στην ομάδα τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη αυτής της όμορφης θεατρικής παρέας μπορούν να επικοινωνούν στη σελίδα τους στο facebook, «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΕΙΡΑΝΗ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου