ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κουκλοθεατρική παράσταση από το ΚΔΑΠ Προσφυγικών

κουκλοθεατρική-παράσταση-από-το-κδαπ-2909

Η γιορτή λήξης του χειμερινού προγράμματος του ΚΔΑΠ Προσφυγικών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη Μαΐου 22 . Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Θέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας γέμισε από μικρούς και μεγάλους θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν μια κουκλοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χρήστου Μπουλώτη. Οι μεγάλες κούκλες μαρότες σε μορφή ψαριών, που δημιουργήθηκαν από τα παιδιά και το προσωπικό της δομής, ζωντάνεψαν στη σκηνή, ενώ τα ιδιαίτερα σκηνικά εντυπωσίασαν τους θεατές.

«Το προσωπικό του Κέντρου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα παιδιά που έδωσαν πνοή και ζωντάνια στο έργο αυτό αλλά και τους γονείς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο θέατρο», αναφέρει η συντονίστρια της δομής Ελευθερία Γιακουμίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδικής Εκφρασης και Δημιουργίας που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από την ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 29/6 με την έκθεση εικαστικών εργαστηρίων των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ, το Β΄ΚΔΑΠ Βόλου και το Στέκι Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η δομή αποτελεί πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου