ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο ο Πάνος Μουζουράκης

στο-βόλο-ο-πάνος-μουζουράκης-474506

 

Ο Πάνος Μουζουράκης θα εμφανιστεί αύριο, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, το βράδυ, στην μουσική σκηνή του «Vox». Πολυτάλαντος και αεικίνητος εκφράζεται στο θέατρο και στην τηλεόραση όταν δεν κρατάει μικρόφωνο επί σκηνής. Έχει εμφανιστεί στο θέατρο και την τηλεόραση και πρωταγωνίστησε, στην αρχική σύνθεση στη θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα στο Μικρό Παλλάς. Θεατρικά μιλώντας επίσης, τον Απρίλιο του 2007 συμμετείχε στην παράσταση «American Dream» στην Εθνική Λυρική Σκηνή, και το 2009 στο διάσημο μιούζικαλ Rent στο Θέατρο Χώρα. Στην τηλεόραση, πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Mega Channel με τίτλο «4» που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καθώς και στο «Singles», στο ρόλο του «Tζάμπα» που εντυπωσίασε τους πάντες.

Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ως ένας ενεργητικός ερμηνευτής και ένας χαρισματικός καλλιτέχνης με άνεση και χιούμορ. Τις δύο τελευταίες σεζόν βρίσκεται στη μουσική σκηνή Οξυγόνο live, με τη Μάρω Μαρκέλου τη μία χρονιά και παρέα με την Ηλιανα Τσαπατσάρη και τον Μάνο Λυδάκη στην –ίσως πιο προσωπική- μουσική παράστασή του το Μάρτιο του 2010. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως Λεωνίδας Μπαλάφας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σπύρος Γραμμένος, κ.ά.

Το δισκογραφικό του ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε με το δίσκο «Μάντεψε Ποιος» στη LYRA. Ένας δίσκος που, παρότι «δεν έχει να προσφέρει κάτι στην εξέλιξη της μουσικής», παρουσιάζει αναμφισβήτητα ενδιαφέρον λόγω του αυθορμητισμού και της αυθεντικότητας του καλλιτέχνη. Ο Πάνος Μουζουράκης συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο αγαπημένο «Έλα», ενώ έχει δανείσει τη φωνή του σε σποτ και σειρές. Αυτή τη στιγμή δουλεύει τις τελευταίες λεπτομέρειες της δεύτερης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Ιπτάμενος Δίσκος» που είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης ήταν ένας από τους βασικούς ερμηνευτές στο σχήμα του club του Σταυρού του Νότου. Παράλληλα, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο στην παράσταση «Αχαρνής» που περιόδευσε την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2005, ενώ την επόμενη περίοδο 2006-2007 παρουσίαζαν μαζί με τον Γιώργο Μυλωνά στη μουσική σκηνή Χ-ΕΔΡΑ της Ν. Σμύρνης, την ροκ home-made παράσταση «ΠρόβαΤΑκομμάτια», που αναβίωσε ξανά τον Οκτώβρη του 2008 με συμμετοχή του ηθοποιού Γιώργου Χρυσοστόμου και επιμέλεια Πάνου Σουρούνη και παρουσιάζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου