ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυο χρόνια χωρίς τον Πρινς με πληθώρα εκδηλώσεων

δυο-χρόνια-χωρίς-τον-πρινς-με-πληθώρα-ε-67080

Η Paisley Records, η δισκογραφική εταιρεία που ίδρυσε το 1985 ο Prince, ετοιμάζεται για τη δεύτερη επέτειο του θανάτου του σούπερσταρ της ροκ.

Ένας φράχτης από συρματόπλεγμα, στον οποίο οι θαυμαστές του Prince θα μπορούν να αφήνουν τα μηνύματά τους εκφράζοντας τη λύπη τους και τη νοσταλγία τους, θα στηθεί τον επόμενο μήνα στο Paisley Park, το συγκρότημα στούντιο και μουσείου όπου ζούσε ο Prince μετά από το ατύχημα υπερβολικής δόσης παυσίπονων που, στις 21 Απριλίου του 2017, τον έστειλε σε άλλη διάσταση. Στον φράχτη θα εκτίθενται, επίσης, και μηνύματα και αντικείμενα από το αρχείο του Paisley Park, τα οποία είχαν αφήσει τότε θαυμαστές του.

Μηνύματα θα μπορούν να αφήνουν και σε έναν άλλον φράχτη που θα στηθεί στο κέντρο της Μινεάπολης μέσα στο στάδιο και οι θαυμαστές του Prince που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία «Prince: Live On The Big Screen», στο Target Center, στις 21 του επόμενου μηνός.

Τη Δευτέρα που πέρασε, το Paisley Park έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τους Εορτασμούς 2018 -μάλλον, για επιμνημόσυνη τελετή πρόκειται-, οι οποίοι θα διαρκέσουν από τις 19 έως τις 22 Απριλίου. Σε αυτούς που θα μιλήσουν για τον Prince προστέθηκαν άλλα 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μελών του συγκροτήματος «The Revolution» Bobby Z (ξεκίνησε την καριέρα του δίπλα στον Prince), Dez Dickerson και Matt Fink.

Πηγή: ΑΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου