ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρίνγκο Σταρ χρίστηκε Ιππότης από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

ο-ρίνγκο-σταρ-χρίστηκε-ιππότης-από-τον-76742

Με τον τίτλο του Ιππότη για την προσφορά του στη μουσική τιμήθηκε ο ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Σημαίνει πολλά αυτός ο τίτλος. Σημαίνει αναγνώριση για όσα έχουμε κάνει. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που τον έλαβα», τόνισε το πρώην «Σκαθάρι» στο BBC.

Ερωτηθείς αν θέλει να τον αποκαλούν Σερ Ρίνγκο, ο μουσικός, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρίτσαρντ Στάρκι, απάντησε αστειευόμενος: “Περιμένω να μου απευθύνεστε με τον τίτλο του “σερ””

Ο Ρίνγκο Σταρ έφτασε στην εκδήλωση με τη σύζυγό του, Barbara Bach, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά τους το σήμα της ειρήνης για τους θαυμαστές και τους φωτογράφους.

Ο Σταρ τιμήθηκε 21 χρόνια αφότου πήρε τον ίδιο τίτλο ο έτερος Beatle, Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

O τίτλος στον Ρίνγκο Σταρ έρχεται 53 χρόνια αφότου όλοι οι Beatles είχαν λάβει μετάλλια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τον Οκτώβριο του 1965, σε μία εποχή που η τίμησή τους είχε θεωρηθεί αμφιλεγόμενη.

Ο Τζον Λένον αργότερα ισχυρίστηκε ότι οι Beatles ήταν τόσο αγχωμένοι στην ιδέα της συνάντησής του με τη Βασίλισσα, που μπήκαν σε ένα από τα μπάνια του Μπάκιγχαμ για να κάνουν ένα τσιγάρο μαριχουάνας προκειμένου να χαλαρώσουν!

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου