ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εμφάνιση της Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου –Μαγνησίας στο Μέγαρο

εμφάνιση-της-κιθαριστική-ορχήστρα-βό-122797

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας δέχεται πλέον τη μία πρόσκληση μετά την άλλη σε όλα τα σημαντικά φεστιβάλ και συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Οι επόμενες εμφανίσεις της στο άμεσο μέλλον, μέχρι τον Απρίλιο του 2018, είναι: 10 Μαρτίου στο Ναύπλιο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, 31 Μαρτίου στην Καστοριά στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, 12 Απριλίου στην Κομοτηνή στο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, και η κορωνίδα των εμφανίσεών της, 21 Απριλίου με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD «Volos – Magnesia Guitar Festival 2017» στο οποίο συμμετείχε, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον νομό Μαγνησίας διεθνώς.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι πρόβες της ορχήστρας, συνεχίζονται τρεις φορές την εβδομάδα, στο κτίριο «Στέκι του Παιδιού» του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) τις κάτωθι ημέρες: Τετάρτη:10.00 – 13.00, Σάββατο:12.00 – 14.00 και Κυριακή: 11.00 – 13.00. Παράλληλα, μπορούν να ενταχθούν στην Ορχήστρα όσοι κιθαριστές από τη Μαγνησία το επιθυμούν (τηλέφωνο 6944 695921).

Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης κιθαριστής-τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου