ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μαγνησίας εκδράμει στην Αθήνα

ο-σύνδεσμος-φιλολόγων-μαγνησίας-εκδρ-135048

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Μαγνησίας έχει προγραμματίσει πολιτιστικό διήμερο στην Αθήνα, το Σάββατο και την Κυριακή 3 – 4 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: To Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 07.00 αναχώρηση από Βόλο, στις 12.00 άφιξη στην Ελευσίνα μετά από ενδιάμεση στάση και στις 12.00-14.00: Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελευσίνας από επαγγελματία ξεναγό. Στις 14.00 προγραμματίζεται αναχώρηση για το ξενοδοχείο, γεύμα, τακτοποίηση και ξεκούραση και στις 20.00 οι εκδρομείς θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Το τίμημα» του Άρθουρ Μίλερ με Γ. Μιχαλακόπουλο, Γ. Σκιαδαρέση, Ρ. Λουιζίδου (προαιρετικά).

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, μετά το πρωινό, προγραμματίζεται ξενάγηση στον Κεραμεικό και τη Ρωμαϊκή αγορά από την πρόεδρο της ΠΕΦ, Τασούλα Καραγεωργίου και το μέλος της ΠΕΦ, Αντώνη Μαστραπά. Η αναχώρηση για Βόλο αρχίζει στις 16.00 και επιστροφή με ενδιάμεση στάση στον Βόλο στις 20.00.

Το κόστος συμμετοχής είναι 55 ευρώ και περιλαμβάνει: μετακινήσεις, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό και την ξενάγηση στην Ελευσίνα. Επίσης, από τον κάθε συμμετέχοντα θα καταβληθεί ξεχωριστά στο ξενοδοχείο ο φόρος παραμονής για την πόλη των Αθηνών με την αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο ταξιδιωτικό πρακτορείο ΙΟΝΙS TOURS (Κουμουνδούρου 20), δηλώνοντας ταυτόχρονα αν θα παρακολουθήσουν την παράσταση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου