ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκοψε την πίτα η Ε.Χ.Ε

εκοψε-την-πίτα-η-ε-χ-ε-149921

Ο προγραμματισμός δράσεων του τοπικού παραρτήματος αναπτύχθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, στη διάρκεια της σημαντικής ομιλίας του, αναφέρθηκε εκτενώς σε σύγχρονα προβλήματα και σε θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την εποχή την κοινωνία μας. Η πρόεδρος της Ε.Χ.Ε Βασιλική Τέα, αναφέρθηκε από την πλευρά της στις δράσεις και στον προγραμματισμό της Ενωσης για το νέο έτος, ενώ παράλληλα η Ενωση Χριστιανών Επιστημόνων δώρισε στους παρόντες το νέο της ημερολόγιο.

Εκ μέρους της Ενωσης συμμετείχαν στην εκδήλωση η Αντιπρόεδρος Ευρυδίκη Βεργή -Ρομφαία, η γραμματέας Ελένη Ζαχαριάδου, ο ταμίας Θεόδωρος Κουτσούκος, η Ελένη Ντούλα και ο Κώστας Κατσιγιαννάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νικόλαος Δεληγεώργης, Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αδερφών Δεληγεώργη», η Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου Βέτα Μπελιτσιώτη, ο πρώην αν. Διευθυντής Εκπαίδευσης Γιάννης Αθανασούλης , ο Γεν. Γραμματέας της AEDE Νικόλαος Λυχναρόπουλος, η Βασιλική Τσαβαλιά τ. Υπεύθυνη Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος τ. Γυμνασιάρχης, ο Ιωάννης Πατρίκος τ. Λυκειάρχης, ο επίτιμος Λυκειάρχης Κωνσταντίνος Σουλιώτης, ο Νίκος Πατέλης εκ μέρους των Εθελοντών Βόλου κ.ά. Χαιρετισμό έστειλε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής. Το φλουρί έτυχε στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μακεδόνων, η οποία και μίλησε για το «φλέγον» θέμα των ημερών, με την επικείμενη ονομασία των Σκοπίων και την αναστάτωση που δημιουργείται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου