ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι»

πλήθος-κόσμου-στην-κοπή-πίτας-του-συλλ-152141

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας από τον Σύλλογο «Το Εγγλεζονήσι», την περασμένη Κυριακή στο κέντρο «Ενυδρείο». Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Συλλόγου με κάλαντα, ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τους πατέρες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια το παιδικό και εφηβικό τμήμα χόρεψαν μικρασιάτικους χορούς με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή με πολύ κέφι, χορό και παραδοσιακά τραγούδια, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να σμίξουν, να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν μέχρι αργά το απόγευμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφαλείας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργύρης Κοπάνας και Δημήτρης Λουφόπουλος, ο αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας Ιωάννης Λουλούδης, ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Στέφανος Φούσκης και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Ενωσης Κυπρίων, Ηπειρωτών, Θρακών, «Διάπλασης» Ριζομύλου και Ανατολικής Ρωμυλίας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου