ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένη εκδήλωση για το Ορφανοτροφείο

επιτυχημένη-εκδήλωση-για-το-ορφανοτρ-161681

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Βόλου οργάνωσε μία φιλανθρωπική εκδήλωση με τη καλλιτέχνιδα Νατάσα Θεοδωρίδου στις 5/12/2017. Η επιτυχής εκδήλωση απέφερε στη Φιλόπτωχο: α)το ποσό των 8.520,00 ευρώ από την πώληση καρτών εισόδου, και β) 1.480,00 ευρώ από λαχειοφόρο. Η Φιλόπτωχος Αδελφότης διαθέτει αυτά τα χρήματα αποκλειστικά στο Ορφανοτροφείο Βόλου, προκειμένου να καλυφτούν οικονομικές ανάγκες του ιδρύματος.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμά μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κα Νατάσα Θεοδωρίδου για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στην εκδήλωση, καθώς και τα καταστήματα της πόλης μας που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Νάκο Σταύρο για τη δωρεάν φιλοξενία της κας Νατάσας Θεοδωρίδου και των συνεργατών της στο ξενοδοχείο «Volos Palace» και τον κύριο Αναστασόπουλο Βαγγέλη (PREMIERA full of live VOLOS) για την άψογη συνεργασία μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον δήμαρχο κο Αχιλλέα Μπέο, που για ακόμη μια φορά συνέδραμε στην προσπάθειά μας αυτή.

Σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2018 και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είστε κοντά μας στις δράσεις μας» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Ιδρύματος και υπογράφεται από την πρόεδρο Κλεοπάτρα Γεωργακλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου