ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τιμή στη διεθνή Βολιώτισσα

τιμή-στη-διεθνή-βολιώτισσα-169571

Αφιέρωμα καρδιάς και τιμής στη διακεκριμένη Βολιώτισσα Θεοδοσία Αντωνιάδου -Τζιβέλη (Thes Tziveli), ήταν η χθεσινή εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου, που πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου «Παρκ». Μια κούκλα ντυμένη με την πολύτιμη, νυφική φορεσιά ήταν το δώρο που προσέφεραν οι διοργανώτριες της χθεσινής εκδήλωσης στην πολυπράγμονα και πολυτάλαντη Βολιώτισσα, η οποία κυριαρχεί στον χώρο της μόδας διεθνώς, με έμβλημα την αστείρευτη δημιουργικότητα και το ταλέντο της.

Η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας που έχει δώσει εμπνευσμένη διάσταση στη γούνα και το δέρμα, είναι πρόεδρος των βιομηχάνων μόδας και πολυβραβευμένη στον χώρο του δημιουργείν, δέχτηκε με πολύ χαρά την απόδοση τιμής στο πρόσωπό της, εκφράζοντας τα συναισθήματά της και τη βαθιά της συγκίνηση.

Αναμνηστική φωτογραφία με τον ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαντίδη

Η Βολιώτισσα που άλλαξε τον διεθνή χάρτη της μόδας, βάζοντας τη δική της πινελιά αρμονίας, δημιουργικότητας, απλότητας και ήθους, μοιράστηκε τη χαρά και τα συναισθήματά της, δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα, που συνθέτουν τη μεγάλη οικογένεια που κουβαλάει πάντα στην ψυχή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου, την οποία ευλόγησε ο π. Απόστολος Θάνος, μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Ιγνατίου.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Λυκείου, Μαρία Σπανού, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο της επιτυχημένης Βολιώτισσας, που τιμά την πατρίδα της διεθνώς.

Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών στη χθεσινή εκδήλωση

Παρά το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή της μόδας, είναι διάσημη διεθνώς και έχει συνεργαστεί με θρυλικά ονόματα, διατηρεί, εντούτοις, την απλότητα που τη διακρίνει, αντιμετωπίζει τη ζωή με καλοσύνη και χαμόγελο, ενώ δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «δεν έφυγα ποτέ από δω. Χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη στους Ιταλούς, αλλά την ίδια ευγνωμοσύνη έχω για τις ρίζες μου, την πόλη μου, την οικογένειά μου. Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Βόλος, μια πολύ όμορφη πόλη, με όμορφους ανθρώπους» είπε.

Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καλτσογιάννης, η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρίνα Χρυσοβελώνη, θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του Δήμου Βόλου, της αυτοδιοίκησης, συλλόγων, τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων αλλά και οι συγγενείς της Thes Tziveli, που μοιράστηκαν τη χαρά και τη συγκίνηση της βραδιάς.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου