ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρώμα γιορτής στην πόλη

χρώμα-γιορτής-στην-πόλη-178810

Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους καταγράφονται στο σημερινό εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου, και πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους της πόλης.

Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, λειτουργεί στο Μουσείο της Πόλης, που βρίσκεται Φερών 17, η έκθεση «Γεύσεις από τη Μαγνησία», που είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 13.30.

Σήμερα τα κάλαντα ηχούν από τη Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου στους γιορτινούς δρόμους της πόλης, ενισχύοντας το χαρούμενο κλίμα.

Στις 17.30 προγραμματίζεται παιδικό σινεμά στις 17.30 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» αίθουσα Νίκου Κολοβού, όπου θα προβληθεί η ταινία «Εγώ ο Απαισιότατος 3», μεταγλωττισμένο, διάρκειας 90 λεπτών. Στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση ευαγών Ιδρυμάτων.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι μουσικές διαδρομές στους δρόμους της πόλης, με μουσική επί τροχών, 19.00 – 21.00, στο κέντρο της πόλης. Στην πρωτότυπη μουσική σκηνή που ταξιδεύει στους γιορτινούς δρόμους της πόλης, επιβιβάζονται σήμερα οι: Αρτζυ Λύτρα και Αγγελος Σιανίδης (φωνή), Στέργιος Ρεντζούλης (πλήκτρα) και Βασίλης Κουτσελίνης (τύμπανα).

Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η κωμική παράσταση για παιδιά, γεμάτη μαγεία, με τον Μάγο Magello και την ομάδα του, στο Δημοτικό Θέατρο που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Στο σημερινό, γιορτινό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου, καταγράφεται επίσης η θεατρική παράσταση «Τελείωσα με τους ανθρώπους» που πραγματοποιείται από τους «ΔραΠαίκτες Βόλου» στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στις 21.00 με κουμπαρά για την ενίσχυση ευαγών ιδρυμάτων.

Τέλος, στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής παρουσιάζεται η «Μέθοδος Γκρόνχολμ» του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, στις 21.15.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου