ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ Προσφυγικών

χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-του-κδαπ-187164

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσφυγικών της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, που αποτελεί πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το Δημοτικό Θέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας γέμισε από μικρούς και μεγάλους θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η Παραμυθού της Σελήνης», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βάγιας Παπαποστόλου.

Τα παιδιά και οι εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ με πολύ μεράκι και αγάπη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να γίνει αυτή η παράσταση αληθινή. Τόσο τα παιδιά και οι εμψυχώτριες, όσο οι γονείς αλλά και οι θεατές, ανταμείφθηκαν με το αποτέλεσμα.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ Προσφυγικών, διατυπώνει θερμές ευχαριστίες «στα παιδιά που έδωσαν πνοή και ζωντάνια στο έργο αυτό, αλλά και τους γονείς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο θέατρο και να ευχηθεί καλές γιορτές», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου