ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εορταστική, ανοικτή εκδήλωση σήμερα στη Νέα Αγχίαλο

εορταστική-ανοικτή-εκδήλωση-σήμερα-σ-187595

Με τραγούδια και χορό, με θεατρικά δρώμενα και κάλαντα, καθώς και με πατροπαράδοτα εορταστικά εδέσματα, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Ν. Αγχιάλου «Η Νέα Αγχίαλος», σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου Νέας Αγχιάλου.

Η εορταστική εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής με την επιμέλεια της Δέσποινας Μωραϊτου, χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο που θα παρουσιάσει η παιδική ομάδα χορού με την επιμέλεια της Ραφαέλας Χατζηγιάνογλου, καθώς και παραδοσιακούς χορούς και κάλαντα με την επιμέλεια του Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί παράδοση για τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Νέας Αγχιάλου «Η Νέα Αγχίαλος» που δραστηριοποιείται προσφέροντας, παράλληλα με την εκμάθηση παραδοσιακών χορών και ρυθμικής γυμναστικής, δράσεις στα μέλη και στους φίλους με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δράσεων.

Σε όλους τους παρισταμένους θα προσφερθούν χριστουγεννιάτικα εδέσματα, και στα παιδιά ο Αγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του συλλόγου, οι φίλοι και παρευρισκόμενοι, καλό θα ήταν να προσφέρουν από ένα τουλάχιστον τρόφιμο μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν για την ενίσχυση του συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου