ΕΞΟΔΟΣ

Επιθεώρηση στο Βόλο

επιθεώρηση-στο-βόλο-202121

«Α-πε-λπι-σί-το» για δύο παραστάσεις σήμερα στο Αχίλλειο

Η επιθεώρηση δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου, που σημειώνει επιτυχία σε ρυθμούς «Α-πε-λπι-σί-το», θα παρουσιαστεί σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 6.15μ.μ. και στις 9.15μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον». Δύο σπουδαίοι κωμικοί της γενιάς τους, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Σοφία Φιλιππίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση που γράφτηκε ποτέ. Μαζί τους οι ηθοποιοί: Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα και Ταμπακάκης Μιχαήλ.

Τα καινούργια τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έχει υπογράψει μουσικά τις περισσότερες παραστάσεις του Λάκη Λαζόπουλου. Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος κάνει και τη σκηνοθεσία. «Θέλουμε να δώσουμε ξανά χαρά στον κόσμο», είναι το σύνθημα όλων των συντελεστών της παράστασης.

Οι τιμές της παράστασης είναι: γενική είσοδος 17 ευρώ και τιμή μειωμένου εισιτηρίου είναι 15 ευρώ (για ΑΜΕΑ άνεργους φοιτητές και παιδιά έως 10 ετών). Ισχύουν επίσης εισιτήρια ΟΓΑ. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα καταστήματα: Κεχαΐδης, 28ης Οκτωβρίου 118Α, τηλέφωνο 2421037891 και Καπνοπωλείο «Γνήσιον», Σπ. Σπυρίδη 96 και Γαλλίας, τηλέφωνο 2421214024.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου