ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διήμερο αργεντίνικου τάνγκο στον Βόλο

διήμερο-αργεντίνικου-τάνγκο-στον-βόλ-215264

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βόλου «Puerto del Tango» διοργανώνει στην πόλη μας ένα χορευτικό διήμερο αργεντίνικου tango, αύριο Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του project «Tango Vueltas».

Ο σύλλογος θα φιλοξενήσει ένα ταλαντούχο ζευγάρι που έρχεται από το Παρίσι με διεθνή καριέρα, τον Δημήτρη Μπίσκα και τη Μαριάννα Πατσαρίκα. «Θα καθοδηγήσουν τα βήματά μας μέσα από τέσσερα σεμινάρια χορού και θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο του αργεντίνικου tango μέσα από το show τους» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί βραδιά χορού, 20.30 – 01.30, στον ζεστό χώρο του «Κ.Χ. 1948». Επίσης, καλεσμένος dj της βραδιάς ο Johnny Feelmore από τη Βέροια. Το «Antigravity Dance Lab» θα αποτελέσει τον χώρο διεξαγωγής σεμιναρίων στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Για λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, Puerto Del Tango, στην ιστοσελίδα www.puertodeltango.gr ή μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συλλόγου στο e-mail [email protected]. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 3546 877 και 697 4799 905.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου