ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Βολιώτικη Χορωδία γιόρτασε τα ογδοηκοστά γενέθλιά της

η-βολιώτικη-χορωδία-γιόρτασε-τα-ογδοη-218834

Οι ευχές πολλών Βολιωτών για μακροημέρευση, πλαισίωσαν την εορταστική εκδήλωση της Βολιώτικης Χορωδίας, που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Η πανηγυρική μουσική εκδήλωση, πλαισιώθηκε από τις μνήμες 80 δημιουργικών χρόνων και αρχειακό υλικό που υπογράμμισε την σημασία της πολύχρονης προσφοράς του ιστορικού σωματείου.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Βολιώτικης Χορωδίας, τιμήθηκαν για τη μακρόχρονη συνεπή παρουσία και την εν γένει προσφορά τους στο σωματείο οι χορωδοί: Χρυσούλα Δαμίγου, Δέσποινα Δημητρουλοπούλου, Δημήτριος Ζησιμάτος, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Θεοπίστη Σοφοκλέους, Ελευθέριος Στράκας, Αφροδίτη Χατζηαγγελάκη-Μάνου και ο Χορωδός και Μαέστρος (1998-1999) Γιώργος Μουτσιάρας. Το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης να τιμήσει τα «χορωδιακά ζευγάρια» Δημήτρης Μυτηλιός – Βιολέτα Μακρυγιάννη, και Νίκος Χατζηαντωνίου – Ελσα Χαϊντούτη.

Εξαιρετική τιμή αποδόθηκε, εξάλλου, στον επίτιμο πρόεδρο της Βολιώτικης Χορωδίας Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, οποίος από το 1992 έως το 2014, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, συνέβαλε τα μέγιστα στην κοινωνική καταξίωση και την καλλιτεχνική ανέλιξη του σωματείου.

Η προχθεσινή βραδιά περιελάμβανε λόγο, μουσική και εικόνα, αναδρομή στο παρελθόν, αναφορά στο παρόν και νέους στόχους για το μέλλον.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου