Μήνυση των αρχαιοφυλάκων κατά της πρώην προέδρου του ΤΑΠΑ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-09, 22:14:50
Μήνυση των αρχαιοφυλάκων κατά της πρώην προέδρου του ΤΑΠΑ

Μήνυση κατά της τέως προέδρου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ), Ασπασίας Λούβη-Κύζη, κατέθεσε χτες, 8 Νοεμβρίου , στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), "μετά από ομόφωνη απόφαση του 21μελούς Γενικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της΄Ενωσης.

«Η απόφαση του Συλλόγου μας να προσφύγει στη δικαιοσύνη ήταν ειλημμένη από την πρώτη στιγμή που δεχθήκαμε την αήθη επίθεση από την τέως πρόεδρο του ΤΑΠΑ», τονίζει η ανακοίνωση, καταλήγοντας: «Η κ. Λούβη καλείται να αποδείξει πώς τα 5.100.000 ευρώ των καταβληθέντων αμοιβών των 1.550 αρχαιοφυλάκων, των καθαριστριών και καθαριστών για όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου, έγιναν 17.000.000 ευρώ. Καλείται να αποδείξει, ότι δεν υπήρχε έλεγχος στα καταβαλλόμενα αυτά, ενώ ήξερε ως πρόεδρος ότι υπήρχαν εφτά διαφορετικά στάδια ελέγχου κλπ κλπ…… Από εδώ και στο εξής η δικαιοσύνη έχει τον λόγο».

 

Δήλωση της Α. Λούβη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι η επιλογή του συνδικαλιστικού οργάνου των αρχαιοφυλάκων να με μηνύσει είναι η καλύτερη λύση γιατί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης θα εκτεθεί και θα αποδειχθεί ποιος εκ των πραγμάτων δυσφημίζει τον κλάδο των εργαζομένων με τα λόγια και τις πράξεις του», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Λούβη

thetoc.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=