ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«DomiNo» από ροκ ήχους

domino-από-ροκ-ήχους-494591

Το συγκρότημα «DomiΝo» η νέα μουσική δύναμη, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο το καλοκαίρι του 2008, θα βρίσκεται την φετινή σεζόν στο «Old Town» που ανοίγει και πάλι. Η έκπληξη για τους φίλους των DomiNo αλλά και γενικότερα για τους φίλους της ποπ-ροκ μουσικής σκηνής είναι η 15η Οκτωβρίου, που σηματοδοτεί την έναρξη των εμφανίσεων του γκρουπ στο «Old Town» που βρίσκεται στην οδό Παγασών 25. Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο πρόγραμμα με νέους ήχους από τραγούδια του γκρουπ και ένα «μουσικός πόλεμος» που ανοίγει με την dj: Ann-sie regin και διαρκεί μέχρι αργά το βράδυ.
Το γκρουπ απαρτίζουν οι: Δέσποινα Δημητρίου (φωνή, φωνητικά), Βασίλης Βολωτάς (πιάνο, πλήκτρα , ενορχήστρωση), Άγγελος Καρασαΐνης (κιθάρες, φωνητικά), Θανάσης Καρασαΐνης (μπάσο, φωνητικά, ενορχήστρωση) και Πέτρος Θεοδώρου (τύμπανα).
Στο μεταξύ, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου ξεκινάει και η περιοδεία του γκρουπ, το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα στην μουσική σκηνή «GLAM bar» στην οδό Δεκελέων 40 στην περιοχή Γκάζι όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του cd single καθώς και νέα τους τραγούδια συνδυασμένα με ξένες και ελληνικές διασκευές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421034000.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου