ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγγραφές στα «Θεατροταξίδια»

εγγραφές-στα-θεατροταξίδια-301003

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο εργαστήρι δημιουργικού θεάτρου με τίτλο «Θεατροταξίδια», για παιδιά σχολικής και εφηβικής ηλικίας που διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή.

Μετά το δημιουργικό ταξίδι των παιδιών στον κόσμο του θεάτρου που έγινε στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, στην Πειραματική Σκηνή ξεκίνησαν και φέτος τα «Θεατροταξίδια» για παιδιά σχολικής και εφηβικής ηλικίας.

Στη διάρκεια των οκτώ ετών λειτουργίας τους, τα «Θεατροταξίδια» παρουσίασαν στο κοινό τα έργα: «Η ζωή είναι ωραία», «Το κόκκινο κουβάρι», «Ελάτε να παίξουμε με τις σκιές μας», «Φρικαντέλα», «Ειρήνη» και «Όρνιθες», «Ο Μανωλάκης γυρεύει τον Θεό», «Μερικοί το προτιμούν Ελληνικό», «La strada», «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Τα Χριστούγεννα του κυρ- Αλέξανδρου» και «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιούλιου Βέρν.

Το εργαστήρι εμψυχώνουν η παιδαγωγός – ηθοποιός Βάσω Μπέλιου και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Πανταζής.

Οι συναντήσεις των ομάδων γίνονται κάθε Σάββατο το πρωί στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας. Νέες εγγραφές μπορούν να γίνονται στον ίδιο χώρο κάθε Σάββατο 10π.μ με 12μ.μ. Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο: 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου