ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ετήσια σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού

ετήσια-σεμινάρια-μουσικοκινητικής-α-304073

Συνεχίζονται οι έγγραφες στις σεμιναριακές συναντήσεις για ενήλικες και τα μαθήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά, που οργανώνονται και φέτος στο «Μουσικό Εργαστήρι» της Βάσως Κεχαΐδου – Κορφιάτη (Μάνου Χατζιδάκι 30 στον Βόλο) με εισηγήτρια τη Μουσικοπαιδαγωγό – Θεατροπαιδαγωγό Καίτη Καραχάλιου.

Tα σεμινάρια απευθύνονται σε παιδαγωγούς, μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, γυμναστές, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων και γενικότερα σε άτομα που ασχολούνται με την παιδαγωγική και την τέχνη.

Περιλαμβάνουν θέματα μουσικής, χορού, εικαστικών, λογοτεχνίας, θεατρικού παιχνιδιού. O τρόπος προσέγγισης είναι βιωματικός με μορφή ευχάριστη και παιγνιώδη, κατάλληλη για εκπαιδευτικούς που θέλουν να προσεγγίσουν θέματα τέχνης, και για καλλιτέχνες που δουλεύουν με παιδιά και ενδιαφέρονται για περισσότερη παιδαγωγική κάλυψη. Διάρκεια σεμιναρίων δύο ώρες την εβδομάδα από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο.

Η Καίτη Καραχάλιου είναι μουσικοπαιδαγωγός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Μένει μόνιμα και εργάζεται στον Bόλο. Σαν Mουσικοπαιδαγωγός ξεναγεί μικρούς μαθητές προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στον μαγικό και μοναδικό κόσμο της Mουσικής, του Θεάτρου και της Tέχνης. Σαν υπεύθυνη του Επιμορφωτικού κύκλου για ενήλικες οργανώνει και εισηγείται σε ετήσια εκπαιδευτικά σεμινάρια Mουσικοκινητικής Aγωγής, Θεατρικού Παιχνιδιού και Mουσικοθεατρικών Δράσεων, για παιδαγωγούς και καλλιτέχνες. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6947196558.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου