Εναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-14, 12:59:43
Εναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου

Οι εγγραφές για όλα τα χορευτικά τμήματα, στα οποία διδάσκονται χοροί από όλη την Ελλάδα, καθώς και χοροί από την Ανατολική Ρωμυλία, συνεχίζονται καθημερινά στον Σύλλογο Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου.

Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του 3ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου. Ο Σύλλογος διοργανώνει χορευτικές επιδείξεις, πνευματικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ επίσης συμμετέχει ενεργά σε διάφορα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν στα τηλέφωνα: 6946672996, 6947001360 και 2421065262, email:romylia.volos@gmail.com, facebook: Σύλλογος Αν. Ρωμυλίας Βόλου.

Να σημειωθεί, τέλος, πως το χορευτικό τμήμα των μικρών παιδιών του Συλλόγου, θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, Σοφίας και Ιωάννου Δαμασκηνού, που γίνονται στη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών θυγατέρων της, το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, κατόπιν πρόσκλησης του ιερέα της εκκλησίας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=