ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά θάνατον βράβευση του Τζορτζ Μάικλ για τη βοήθεια του σε ασθενείς με AIDS

μετά-θάνατον-βράβευση-του-τζορτζ-μάικ-340169

Το Project Angel Food τίμησε, μετά θάνατον, τον Τζορτζ Μάικλ κατά τη διάρκεια του Angel Awards Gala που έγινε στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στο Χόλιγουντ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα σόου του Άνταμ Λάμπερτ, αφιερωμένο στον Βρετανό τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Λάμπερτ που ξεκίνησε χθες την περιοδεία του με την θρυλική ροκ μπάντα των Queen, ερμήνευσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τις μεγάλες επιτυχίες του Μάικλ «Faith» και «One More Try», καθώς επίσης τραγούδησε την επιτυχία των Queen «Somebody to Love».

Ο 53χρονος τραγουδιστής, που ήταν κυπριακής καταγωγής, ήταν υποστηρικτής της οργάνωσης και τιμήθηκε με το βραβείο πρωτοπορίας «Ελίζαμπεθ Τέιλορ» καθώς διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε η οργάνωση να ενισχυθεί κατά τη δεκαετία του 1990, όταν η επιδημία του AIDS ήταν στην κορύφωσή της και να συνεχίσει να προσφέρει φροντίδα στους ασθενείς.

Ο Μάικλ χορηγούσε κάθε χρόνο, από τότε μέχρι και το θάνατο του, το ποσό των 25 χιλιάδων δολαρίων στην οργάνωση.

«Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αυτός που φρόντισε ώστε να μην κλείσουμε και να μπορέσουμε να προσφέρουμε τροφή στους αρρώστους όταν υπήρχε μεγάλη ανάγκη για βοήθεια», δήλωσε ο διευθυντής της οργάνωσης Richard Ayoub.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε 600.000 δολάρια για το Project Angel Food μέσω διαφόρων δημοπρασιών.

Το Project Angel Food είναι μία οργάνωση που μαγειρεύει και μοιράζει φαγητό σε άτομα που πάσχουν από τον ιό του AIDS.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου