ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Καλοκαιρινά χρώματα πολιτισμού

καλοκαιρινά-χρώματα-πολιτισμού-349148

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις που συνθέτουν το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και προσελκύουν το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών. Σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου προγραμματίζεται παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το Δέντρο που έκλαιγε» και αφήγηση από τη συγγραφέα Βαλσαμή Ευσταθίου-Κολοκοτρώνη, στο Δημοτικό Σχολείο Κερασιάς ώρα 19.00.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου σειρά έχει λαϊκό πανηγύρι στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου, το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 20.00 η παρουσίαση Χορευτικών τμημάτων από τον Σύλλογο «Φίλοι Νέων Αγίου Γεωργίου» και παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ από τον Σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ». Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 20.30 θα πραγματοποιηθείεκδήλωση με θέμα «Βότανα και Αρώματα» στο Δημοτικό Σχολείο Κερασιάς.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθείΠεριβολιώτικη βραδιά στον πεζόδρομο Βελεστίνου, 21.00 και η δράση «ΕΝΟΔΙΑ – Χ(6) GAMES, 6 παίκτες, 6 δοκιμασίες, 6 έπαθλα, Πόσες ομάδες;», έρχονται στο Βελεστίνο από τον Σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου