Διήμερο Φεστιβάλ Πιάνου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-30, 19:45:37
Οι πρωταγωνιστές του διήμερου φεστιβάλ
Διήμερο Φεστιβάλ Πιάνου

Στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου στη Πανσέληνο του Αυγούστου

To 3o Διήμερο Φεστιβάλ Πιάνου με τίτλο «Pianoστο Αλώνι» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Αυγούστου με δύο διεθνώς βραβευμένες νέες σολίστ πιάνου, τη Μυρσίνη Κάγκαρλη και την Gabrielle Fougner Okland που θα ερμηνεύσουν έργα των Βeethoven, Chopin, Schubert, Moszcowski, Mendelssohn, καθώς και προσωπικό έργο της πρώτης ερμηνεύτριας. Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στην Πανσέληνο θα ερμηνεύσουν έργα των Beethoven και Chopin οι νέοι και με πολλά διεθνή βραβεία Σταύρος Δρίτσας και Χρίστος Καραβασίλης.

Γνωστό πλέον για την προσήλωσή του σε εκδηλώσεις υψηλού καλλιτεχνικού αλλά και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, το Θέατρο Αλώνι έχει ως στόχο μέσα από το διήμερο Φεστιβάλ Πιάνου να δώσει την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους πιανίστες να αναδείξουν την τέχνη τους και να μοιραστούν το ταλέντο τους με το κοινό σε αυτό το ατμοσφαιρικό θέατρο, που φιλοξενεί ιδανικά ερμηνείες έργων των μεγάλων μουσουργών, χάρη στην εξαιρετική ακουστική του.

Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ακόμη ένα διήμερο ρεσιτάλ πιάνου από νέους σολίστ που έχουν κατακτήσει ήδη από τη νεαρή τους ηλικία πολυάριθμα πανελλήνια και διεθνή βραβεία με εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9μ.μ. στο θέατρο Αλώνι, στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στο Πήλιο.

Τιμή εισιτηρίου: 7 Ευρώ

Πληροφορίες www.theatroaloni.gr και στο 6946873199.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=