ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου

με-επιτυχία-οι-εκδηλώσεις-του-πολιτισ-412141

Με το θερμό χειροκρότημα όσων γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία Χρυσοχοίδη στις εκδηλώσεις του Πολιτστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Δήμου Βόλου έκλεισαν την εκπαιδευτική χρονιά τα μέλη των τμημάτων θεάτρου και παραδοσιακών χορών που προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα πιστοποιώντας την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται.

Οι εκδηλώσεις λήξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλου περιελάμβαναν τη θεατρική παράσταση που δόθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου από τα μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας θεάτρου που παρουσίασαν το έργο «Τέρμα τα ψέματα» και την επόμενη ημέρα Σάββατο 25 Ιουνίου παρουσίαση παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα από τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων που λειτουργούν με την επιμέλεια του Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Δήμου Βόλου Απόστολος Βεργής – Ζαρκάδας, η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου Δέσποινα Κότογλου, η πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου Σοφία Χάραλη και πλήθος κόσμου.

Τα τμήματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλου θα ξεκινήσουν για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο τον Σεπτέμβριο με ημερομηνία εγγραφών και έναρξης μαθημάτων που θα ανακοινωθεί με σχετική κοινοποίηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου