ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δωρεάν μαθήματα κεραμικής

δωρεάν-μαθήματα-κεραμικής-412226

Δωρεάν μαθήματα κεραμικής προσφέρει το Διεθνές Κέντρο Κεραμικής Οικογένειας Βασίλη Ανετόπουλου σε μικρούς και μεγάλους κάθε Κυριακή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα διάρκειας 2 ωρών θα γίνονται από τις έντεκα το πρωί έως τη μια το μεσημέρι.

Στο υπαίθριο αμφιθέατρο, μέσα στον καταπράσινο χώρο ανάμεσα σε γέρικες ελιές 700 ετών, «πίνοντας το αναψυκτικό μας δωρεάν, θα μιλήσουμε για την αρχαία και σύγχρονη κεραμική και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την αίθουσα Παλαιάς Λαϊκής Αγγειοπλαστικής από όλη την Ελλάδα, θα πάμε στην αίθουσα Σύγχρονης Κεραμικής για να δούμε έργα σύγχρονων μεγάλων κεραμιστών από όλο τον κόσμο που δημιουργήθηκαν εδώ, στον χώρο του μουσείου και του εργαστηρίου από τα διεθνή συμπόσια των προηγούμενων ετών. Τέλος θα πάρουμε πηλό στα χέρια μας να δημιουργήσουμε με υποδείξεις των καλλιτεχνών», υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της παραπάνω πρωτοβουλίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στους Βαγγέλη και Στέλιο Ανετόπουλο, στο τηλέφωνο 24280-93042, 10.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00.

Όσοι επιθυμούν, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να εγγραφούν ως φίλοι του ιδρύματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και συνδρομή. «Θέλουμε την αγάπη σας και σας προσφέρουμε τη δική μας μαζί και την πνευματική ιδιοκτησία του ιδρύματος που έχω και εγώ ως πρόεδρος, γιατί το ίδρυμα ανήκει σε όλους», υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Ανετόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου