ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανηπειρώτικο πανηγύρι

πανηπειρώτικο-πανηγύρι-413402

Επιτυχία σημείωσε το Πανηπειρώτικο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου, στο γήπεδο του Baseball στο Ελληνικό, παρουσία χιλιάδων Ηπειρωτών και φίλων της Ηπείρου που γλέντησαν με τη ψυχή τους.

Το «Πανηπειρώτικο πανηγύρι 2017» που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, με τους Συλλόγους Ηπειρωτών Νοτιανατολικής Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, στο γήπεδο του Baseball, στην πρώην αμερικάνικη αεροπορική βάση του Ελληνικού, έκανε και φέτος τη μεγάλη διαφορά.

Τη μεγάλη διαφορά σε μαζικότητα, με τη συμμετοχή πάνω από 2.500 ξενιτεμένων Ηπειρωτών και φίλων της Ηπείρου, τη μεγάλη διαφορά σε ποιότητα και παραδοσιακή έκφραση και τη μεγάλη διαφορά, ακριβώς σε σχέση με αυτή την αδιαμεσολάβητη, ενεργητική συμμετοχή, αφού φέτος, οι πανηγυριστές ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με την ίδια την προετοιμασία και τη διοργάνωση της βραδιάς, έκανε φέτος η συμμετοχή των Ηπειρώτικων Συλλόγων από την Αργυρούπολη, με πρωταγωνιστή τον ακατάβλητο πρόεδρο Γιώργο Κωτσαντή, αλλά και η μαζική συμμετοχή των απανταχού Ηπειρωτών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου