ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια βραδιά με τους «Μουσικούς Ιχνηλάτες»

μια-βραδιά-με-τους-μουσικούς-ιχνηλάτ-851206

Γνωστές δημιουργίες θα ερμηνεύσουν οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» οι οποίοι θα εμφανιστούν το Σάββατο 14 Αυγούστου στις 10 το βράδυ στον «Παράδεισο» που βρίσκεται στην παραλία Ράμνος της Μπούφας. Το βολιώτικο γκρουπ που έχει ήδη αρκετές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, θα πραγματοποιήσει μια καλοκαιρινή εμφάνιση, προς τέρψη των πολυάριθμων φίλων του, ερμηνεύοντας αγαπημένες δημιουργίες. Ο Νίκος Μεργιαλής είναι ο εμπνευστής της όλης προσπάθειας των Ιχνηλατών ο ερμηνευτής των στίχων του και πιστός στην ιδεολογία του γύρω από την σύγχρονη έντεχνη μουσική συνεχίζει στην πορεία του που δεν φαίνεται να είναι μοναχική αν και δύσκολη. Την σύνθεση του γκρουπ ολοκληρώνουν ο Νίκος Βαΐου στο μπάσο, ο Νέστορας Κόκκαλης στα τύμπανα, ο Δημήτρης Δεμίρης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Χάρης Κεχαΐδης στα πλήκτρα και η Αντζελα Μπατίστα στο βιολί.
Οι «Ιχνηλάτες» ξεκίνησαν δειλά τα βήματά τους πριν οκτώ χρόνια ενώ με την σημερινή σύνθεση είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Στην πορεία τους (όπως όλα τα γκρουπ) έτυχαν αρκετών δυσκολιών αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν στα δύσκολα και καλλιτεχνικά και φιλικά. Σημαντικές στιγμές στην ζωή του γκρουπ είναι η κυκλοφορία της πρώτης τους δουλειάς «Είμαι ό,τι δεν είμαι» που βρέθηκε στις προθήκες των δισκοπωλείων την πρωταπριλιά του 2009, η σύμπραξη τους με τον αγαπημένο τους ερμηνευτή Μίλτο Πασχαλίδη, οι πολυάριθμες καλοκαιρινές τους συναυλίες και η επερχόμενη δεύτερη, κατά σειρά, δισκογραφική τους δουλειά.
Η συναυλία του ερχόμενου Σαββάτου πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου