ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα αγάπης για την ΕΛΕΠΑΠ

μήνυμα-αγάπης-για-την-ελεπαπ-508089

Συναυλία για τη στήριξη των στόχων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου πραγματοποιήθηκε προχθές στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, με την Απολλώνειο ανδρική χορωδία Ν. Ιωνίας και δεκάδες ευαισθητοποιημένους Βολιώτες να στηρίζουν τα βήματα ζωής των παιδιών με αναπηρία.

Η προχθεσινή συναυλία αγάπης πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη και την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου της χορωδίας, Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Η πρόεδρος της διοικούσας της ΕΛΕΠΑΠ, Πέπη Παπανδρέου, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι βασικός στόχος είναι η βελτίωση των θεραπευτικών προγραμμάτων τα οποία απευθύνονται σε 55 παιδιά, ηλικίας από λίγων μηνών έως 16 ετών από τη Μαγνησία, ενώ προσέθεσε ότι «το ζητούμενο είναι να αυξηθούν και να ενισχυθούν παράλληλα, οι φίλοι που στηρίζουν εθελοντικά τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ». Το μήνυμα που απευθύνουν οι συντελεστές στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα, είναι «να συνεχιστεί η στήριξη στο έργο και τις προσπάθειες ετών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η βελτίωση των θεραπευτικών προγραμμάτων και η διεύρυνση των φίλων της ΕΛΕΠΑΠ».

Στο μεταξύ, η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει την καθιερωμένη Πασχαλινή εορταγορά αγάπης το ερχόμενο Σάββατο 8 Απριλίου στη συμβολή του πεζόδρομου Ερμού και Αγίου Νικολάου, από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, απευθύνοντας κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συνδράμει και τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου