ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πηγαίο θεατρικό ταλέντο

πηγαίο-θεατρικό-ταλέντο-515967

Ο χαρισματικός Βολιώτης ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αχίλλειο κατόπιν συνεργασίας της θεατρικής ομάδας «ΔραΠαίκτες Βόλου» και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων.

Ο 28χρονος ηθοποιός με το τεράστιο υποκριτικό ταλέντο, ο οποίος είναι κάτοχος του βραβείου Χορν και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της νεώτερης γενιάς, βραβεύτηκε για πρώτη φορά στη γενέτειρά του, με αφορμή την παγκόσμια μέρα θεάτρου.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο ταλαντούχος ηθοποιός, επεσήμανε ότι «είμαι περήφανος και νομίζω ότι όσα ευχαριστώ και να πω, δεν θα μπορέσω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τις σημαντικές εμπειρίες που έχω βιώσει. Οι άνθρωποι αυτής της πόλης και οι εμπειρίες μου, με έχουν διαμορφώσει και έχω ευθύνη απέναντι στο προσωπικό μου ήθος, που συνδυάζεται απευθείας με τη δουλειά μου».

Εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την απόδοση τιμής στο πρόσωπό του, ο ίδιος υπογράμισε ότι είναι διπλή χαρά η τιμή που προέρχεται από τη γενέτειρά του. Για τον ίδιο το βραβείο ισοδυναμεί με ένα «ευχαριστώ» αλλά και μια γιορτή, μια χαρούμενη στιγμή. Η σκέψη που αυθόρμητα εκφράζει με λόγια είναι «να βοηθήσουμε ανθρώπους να συνεχίσουν και να κυνηγάνε τους στόχους και τα όνειρά τους, αλλά και να συνεργαστούμε με αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι ενθαρρύνουν αυτά τα άτομα». Για τον ίδιο, άλλωστε, είναι αποτέλεσμα ενθάρρυνσης και συμπαράστασης η πορεία που ακολουθεί.

Από τη χθεσινή εκδήλωση τιμής στο Βολιώτη ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα

Ο Αργύρης Πανταζάρας τίμησε με την παρουσία του την εναρκτήρια εκδήλωση των παραστάσεων που θα πραγματοποιήσει η βολιώτικη θεατρική ομάδα «Δραπαίκτες», αρχής γενομένης από σήμερα, στις 9.15 στο Αχίλλειο, ενώ παράλληλα τιμάει με το ταλέντο και τον χαρακτήρα του, το θέατρο της πόλης μας. Η χθεσινή τιμητική βραδιά, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη, περιελάμβανε video αφιέρωμα για τον τιμώμενο ηθοποιό και μουσικό δρώμενο από τον Πάρη Ζίκο.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, βραβευμένος με το βραβείο καλύτερου ηθοποιού «Δημήτρης Χορν» το 2016 έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς Ελληνες και διεθνείς σκηνοθέτες, έχει αναμετρηθεί με τον μονόλογο του «Ακατονόμαστου» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία και δραματουργία του ιδίου, έχει βάλει τη σφραγίδα του ταλέντου του σε δεκάδες απαιτητικούς ρόλους και σήμερα πρωταγωνιστεί στο προφητικό «1984» του Οργουελ, καθηλώνοντας κοινό και κριτικούς.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου