ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τίμησαν κορυφαίο συνθέτη

τίμησαν-κορυφαίο-συνθέτη-528656

Ο Βόλος τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τον Σταύρο Κουγιουμτζή, δίνοντας το παρών στο μουσικό αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε προχθές στο κατάμεστο Θέατρο της Ν. Ιωνίας. Ο πρόεδρος του Δικτύου «Περραιβία» Κώστας Σκριάπας και ο αντιπρόεδρος Θωμάς Αστερίου, που παρουσίασε τη ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη και στιχουργού, τόνισαν ότι πολλοί ταξίδεψαν από όλη τη Θεσσαλία αλλά και από πολύ μακριά, για να παραστούν στην εκδήλωση.

Ο αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή, Κώστας Σμοκοβίτης ήταν ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς, μαζί με τους Έρρικα Πατρικίου, Κώστα Ζεμπίλα, Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο Τόλης Κόκκινος ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετείχε η Χορωδία Ενηλίκων «Ιωνία» με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη. Η ορχήστρα απαρτίζονταν από τους: Τόλης Κόκκινος πιάνο – καλλιτεχνική διεύθυνση, Κώστας Δρακούλης, Στέφ. Βάτσιος μπουζούκι, Δημ. Νάσιος κιθάρα, Κώστας Χαλάτσης μπάσο, Άγγελος Τσιριγωτάκης ντράμς.

Διοργανωτές ήταν το παγκόσμιο Δίκτυο «Περραιβία», ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου