ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού στο Βόλο τίμησε τη Γυναίκα

η-λέσχη-εργαζόμενου-κοριτσιού-στο-βόλ-533150

Σε μία πολύ ζεστή εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας, η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, τίμησε για την προσφορά τους γυναίκες αλλά και έναν άνδρα, που διαχρονικά στήριξαν και στηρίζουν την πορεία της λέσχης.

Η πρόεδρος της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού, Βίκυ Τσεκούρα, ιδιαίτερα συγκινημένη βράβευσε στο πρόσωπο της εγγονή της την αείμνηστη Στέλλα Μίχου, που για πολλά χρόνια διηύθυνε τη λέσχη, και έχει αφήσει το στίγμα της με πρωτοβουλίες και δράσεις που ανέλαβε για να εμπλουτίσει τα τμήματα της λέσχης.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε η δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, Βάσω Κυριαζή, για τη διαχρονική στήριξη στο έργο της λέσχης μέσα από τη δημοσιογραφία, με την πρόεδρο της λέσχης, Βίκυ Τσεκούρα, να αναφέρεται στη θετική απήχηση που έχει στην τοπική κοινωνία η στήριξη της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού από την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στην ανάδειξη και προβολή των δραστηριοτήτων των τμημάτων της.

Η Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού τίμησε επίσης την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Γιούλη Τοκαλή-Μποντού, για τη στήριξη που παρέχει ο Δήμος Βόλου και η Αντιδημαρχία στο έργο της λέσχης, ενώ επίσης βραβεύτηκε ο αντισυνταγματάρχης Μανώλης Ανδριώτης, που όπως έκανε γνωστό στους παραβρισκόμενους η κ. Β. Τσεκούρα, σε δύσκολες στιγμές συνέδραμε οικονομικά τη λέσχη για να συνεχίσει το πολύπλευρο έργο της.

Συγκίνηση εξάλλου προκάλεσε η ανάγνωση ενός ποιήματος αφιερωμένου στις γυναίκες, το οποίο είχε δημοσιευτεί πριν από μία πενταετία στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, από την «ψυχή των ΚΑΠΗ Αγ. Βασιλείου, Τριαντάφυλλο Φαλαγκάρη.

Η εκδήλωση, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, διανθίστηκε με μουσική και χορό από τα χορευτικά της λέσχης και του Συλλόγου Κάτω Λεχωνίων, ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε ο καθηγητής της Λέσχης Χρήστος Σταμούλης. Το θερμό χειροκρότημα όλων απέσπασαν η Αλεξάνδρα Σεφαλίδη και ο Κωνσταντίνος Σταμούλης που τραγούδησαν, καθώς επίσης το μέλος της λέσχης, Ρούλα Σαραβάκου, που επίσης τραγούδησε τραγούδια αφιερωμένα στη Γυναίκα.

Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη της λέσχης και εκπροσώπους κοινωνικών συλλόγων, παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Βόλου Απ. Ζαρκάδας- Βεργής, ο πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Δημ. Κουτρούμπας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων κ. Θαν. Τσακμάκης κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου