ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένη εκδήλωση κοπής πίτας της Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων

επιτυχημένη-εκδήλωση-κοπής-πίτας-της-587481

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων της Μητρόπολης Δημητριάδος πραγματοποιήθηκε στο Πν. Κέντρο (23/1). Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευλογία της Βασιλόπιτας από εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, Πρωτ. Απόστολο Θάνο και χαιρετισμό από την Πρόεδρο κ. Βασιλική Τέα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Μαγνησίας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) κ. Δημήτριος Μάνοςανέλυσε το πολυποίκιλο έργο των Τριών Ιεραρχών, πώς επέδρασε και πώς ακόμα επιδρά στη σύγχρονη πραγματικότητα. Ακολούθησε προβολή ταινίας με θέμα την 35ετή πορεία της Ενώσεως και η ανάγνωση των βιογραφικών του πρώτου Προέδρου, αειμνήστου Μιλτιάδη Γιαλλίδη και των τιμώμενων εκπαιδευτικών κ.κ. Βλάση Καραζήση, τ. Λυκειάρχου – φιλολόγου, συγγραφέα, διατελέσαντος – επί σειρά ετών – Προέδρου της και Ελένης Ντούλα-Πάτρα, εκπαιδευτικού –μέλους. Στα τιμώμενα πρόσωπα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, ως ένδειξη της προσφοράς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν πολλά ιδρυτικά μέλη αλλά και φίλοι της Ένωσης, καθώς και ο τέως Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανασούλης, η Σχολική Σύμβουλος Θεολόγων Λάρισας και Μαγνησίας κ. Φωτεινή Σταλίκα, ο τέως Σχολικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κατσαβριάς κ.άλ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου