ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Είμαστε όλοι μια αγκαλιά»

είμαστε-όλοι-μια-αγκαλιά-618720

Μήνυμα Ελπίδας και Χαράς έφεραν οι μαθητές που συμμετείχαν στη μουσικοπαραμυθένια συναυλία, σε όσους παραβρέθηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.

«Είμαστε όλοι μια αγκαλιά» ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης γιορτής από το παραμύθι της Χαριτίνης Μαλισσόβα, δασκάλας του 3ου Δημοτικού Σχολείου, που παρουσίασαν οι μαθητές της Ε1 τάξης.

Οι μαθητές των 7ου, 8ου, 20ού και 22ου δημοτικών σχολείων Βόλου σε χορωδία με την επιμέλεια των μουσικών Μαρίας και Ειρήνης Μαλισιόβα, με τη συνοδεία της ορχήστρας κιθαριστών Βόλου Sempre Viva υπό τη διεύθυνση της Ευαγγελίας Γούσια, ερμήνευσαν άψογα γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ η υψίφωνος Ράνια Σταματίου έδωσε ιδιαίτερο στίγμα με την ερμηνεία της στη γιορτή.

Οι μικροί πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χειροκροτήθηκαν από τους θεατές που κατέκλυσαν το χώρο του θεάτρου.

Οι νεράιδες, οι πρίγκιπες, το ξωτικό των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης, η χορωδία των μαθητών και οι κιθαριστές, απέδειξαν με τη συνεργασία τους, πως μπορούμε να είμαστε όλοι μια αγκαλιά, και να προσφέρουμε στιγμές χαράς κι ελπίδας.

Το παραμύθι αποτελεί μέρος μιας τριλογίας παραμυθιών που έχει γράψει η Χαριτίνη Μαλισσόβα και αφορούν στην κρίση. Όλα τα παραμύθια έχουν διασκευαστεί σε μικρά θεατρικά και αποδίδονται από μαθητές στις σχολικές γιορτές από το 2011.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η κ. Γούσια, της οποίας την εξαιρετική δουλειά με την ορχήστρα κιθαριστών είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου