ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νέο Δ.Σ. του Φεστιβάλ Αθηνών

το-νέο-δ-σ-του-φεστιβάλ-αθηνών-641377

Ο Γιάννης Μηλιός, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, ΕΜΠ, είναι ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου ορίστηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού,

Αντιπρόεδρος του νέου Δ.Σ.του Φεστιβάλ είναι ο δικηγόρος, Πέτρος Σταυριανός. Ως μέλη συμμετέχουν οι: Γιώργος Κουρουπός (συνθέτης), Βασίλης Λαμπρινουδάκης (Ομότιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ), Έφη Γιαννοπούλου (μεταφράστρια- Κριτικός), Μάρθα Φωστέρη (Κοινωνιολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Ιδρυτικό μέλος ΚΕΘΕΑ), Νίκος Ερηνάκης (Οικονομολόγος, Δρ Πολιτικής Φιλοσοφίας και Φιλοσοφίας της Τέχνης).

Η γνωστή ρήξη μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του είχε οδηγήσει τον θεσμό σε αδράνεια και ουσιαστικά, σε αδιέξοδο, τονίζεται στο σκεπτικό της υπουργικής απόφασης. Η απόφαση ορισμού νέου διοικητικού συμβουλίου ήταν αναγκαία ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή, σταθερή και εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ προς όφελος όλων.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου