ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο αποχαιρετισμός του Ανταμ Κοέν στον πατέρα του Λέοναρντ

ο-αποχαιρετισμός-του-ανταμ-κοέν-στον-π-655013

Φόρο τιμής για τον θάνατο του Λέοναρντ Κοέν μέσω Facebook απέδωσε ο γιος του Άνταμ. Ο Καναδός τραγουδοποιός πέθανε στις 7 Νοεμβρίου, ενώ ο θάνατός του δημοσιοποιήθηκε τέσσερις ημέρες αργότερα μετά από την κηδεία του στο Μόντρεαλ, που έγινε παρουσία πολλών αστέρων μεταξύ των οποίων του Μπομπ Ντίλαν, της Λάνα Ντελ Ρέι και του Κρις Μάρτιν.

O γιος του Άνταμ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι «η αδελφή μου κι εγώ μόλις κηδέψαμε τον πατέρα μας στο Μόντρεαλ. Στην κηδεία παραβρέθηκε μόνο η οικογένεια και μερικοί καλοί του φίλοι. Τώρα αναπαύεται σε ένα λιτό φέρετρο από πεύκο, δίπλα στη μητέρα και τον πατέρα του. Ακριβώς όπως ο ίδιος είχε ζητήσει».

Ο 44χρονος γιος του Κοέν έγραψε ακόμα ότι «καθώς γράφω αυτές τις αράδες σκέφτομαι το μοναδικό μείγμα μετριοφροσύνης και αξιοπρέπειας, της προσιτής κομψότητας με το χάρισμα της τόλμης και του παλιού κόσμου των κυριών. Υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, μόνο για τελευταία φορά».

Ως μουσικός ο ίδιος, που κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ το 2014 με τίτλο We Go Home ευχαρίστησε τον πατέρα του για την έμπνευση που του έχει δώσει στο γράψιμο τραγουδιών. «Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την μουσική, πρώτα για την μουσική του, που με παρασύρει σαν ένα αγόρι, στη συνέχεια για την ενθάρρυνση που μου έδωσε για να γράψω τη δική μου μουσική και τέλος στο προνόμιο που είχα να κάνω μαζί του μουσική. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης, για την συμπάθεια και την αγάπη σας για τον πατέρα μου».

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου