ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένη ποιητική βραδιά στο Θέατρο Νέας Ιωνίας

επιτυχημένη-ποιητική-βραδιά-στο-θέατ-676110

Πολλοί φίλοι του ποιητικού λόγου και ευρύτερα του πολιτισμού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης του ποιητικού έργου του πολυπράγμονος Στάθη Αναγιάννη, που πραγματοποιήθηκε προχθές στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Νέας Ιωνίας.

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Στο φως της αστραπής», που παράλληλα αρχίζει να κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λυκόφως», καθήλωσε τους δεκάδες παριστάμενους της εκδήλωσης, οι οποίοι επιφύλαξαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στο δημιουργό.

Την εκδήλωση προλόγισε η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, η οποία αναφέρθηκε στο έργο και το καλλιτεχνικό ταλέντο του δημιουργού, ο οποίος, όπως ομολόγησε με τη σειρά του, διαπνέεται από τις αρχές και αξίες που αποτελούν οδηγό για τη ζωή του.

Στην προχθεσινή βραδιά λόγου, μουσικής και θεατρικής κίνησης, παρουσιάστηκαν μελοποιημένα ποιήματα του Στάθη Αναγιάννη από τους μουσικούς Δημήτρη Γεωργίου, Γιάννη Σιάρρα και Γιάννη Ζυμπά. Τους στίχους του Στάθη Αναγιάννη ερμήνευσε ο Κώστας Ζεμπίλας και οι θεατές απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά, που διανθίστηκε με ρυθμό, λόγο και μουσική. Όπως επεσήμανε, εξάλλου, ο Στάθης Αναγιάννης «μέσα στο Φως της Αστραπής θα ενωθούν οι αρχέγονες δυνάμεις της Ελλάδας με το παρόν, θα γίνουν όλα Φως. Κάτω από αυτήν την ασυγκράτητη ορμή, δεν θα υπάρχει ανθρώπινη δύναμη για να σταθεί όρθια μπροστά της». Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου