ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτική πρωτιά για το Βόλο

χορευτική-πρωτιά-για-το-βόλο-703043

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Κατερίνα Κρατήρα και ο Nikolay Kolev, οι οποίοι έκαναν υπερήφανη τη Σχολή Χορού «Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy» και το Βόλο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση το Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικού Χορού «Novalja Trophy – World Open 2016».

Οι δύο χορευτές συμμετείχαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικού Χορού «Novalja Trophy – World Open 2016» στην Κροατία και ανάμεσα σε πάρα πολλά ζευγάρια από όλο τον κόσμο, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, κατέλαβαν την 1η θέση, το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο του διαγωνισμού, στην κατηγορία WDSF Youth Open Latin.

Παρά το γεγονός ότι είναι αθλητικό ζευγάρι μόλις λίγων μηνών, έχει ήδη καταφέρει φανταστικά αποτελέσματα, πλέον του συγκεκριμένου, όπως: πρώτη θέση στο Pomorie Cup, στη Βουλγαρία, πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Βουλγαρίας (Πρωταθλητές Βουλγαρίας 2016), δεύτερη θέση στην Τυφλίδα της Γεωργίας, δεύτερη θέση στην Καβάλα και πολλά άλλα, που τους κατατάσσουν στα 30 καλύτερα αθλητικά ζευγάρια του κόσμου, στην Παγκόσμια Κατάταξη της κατηγορίας WDSF Youth Latin.

«Ολα τα παραπάνω οφείλονται στο ταλέντο τους, στη σκληρή δουλειά, αλλά κυρίως στην σωστή εκμάθηση και εξέλιξη του χορού που γίνεται στη Σχολή Χορού «Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy». Η εξαιρετική τους πορεία σε συνδυασμό με τον άριστο χαρακτήρα τους, πιθανόν να τους επιφυλάσσουν μια εξαιρετική επιβράβευση, η οποία είναι λίγο πρώιμο να ανακοινωθεί» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου