ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

εκδηλώσεις-του-πολιτιστικού-συλλόγο-825279

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου με την προσέλευση κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την πλατεία Χρυσοχοΐδη και κυρίως με τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το θερμό χειροκρότημα και την ενθάρρυνση για συνέχιση της θεατρικής δράσης έλαβε την Παρασκευή 10 Ιουνίου το βράδυ η νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου που παρουσίασε το έργο «Τάσος και Γκόλφω», ενώ την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 11 Ιουνίου, οι χορευτές όλων των τμημάτων με τις μοναδικές φορεσιές τους απέδειξαν την τιμή που αποδίδουν στην παράδοση με την αρτιότητα των χορών γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον υπεύθυνο εκπαίδευσης παραδοσιακών χορών Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη.

Με την παρουσία του τίμησε τις εκδηλώσεις ο αντιδήμαρχος Βόλου Απόστολος Βεργής – Ζαρκάδας που εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του κόσμου και τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παράλληλα τα μέλη της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου ευχαρίστησαν δημόσια το δήμο Βόλου για την ενίσχυση των εκδηλώσεων και γενικότερα όλων των δράσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου