ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εξόρμηση της Χορωδίας Αγριάς

εξόρμηση-της-χορωδίας-αγριάς-838035

Πραγματοποιώντας μια σειρά εξαιρετικά επιτυχημένων συμμετοχών σε χορωδιακά Φεστιβάλ άλλων πόλεων καθώς και την διοργάνωση της 18ης Ετήσιας Χορωδιακής Συνάντησης Αγριάς, πάντα υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της Βλάση Μαστρογιάννη, μια ακόμη χορωδιακή χρονιά, για τη Μικτή Χορωδία Δ. Ε. Αγριάς Δήμου Βόλου, φτάνει στο τέλος της.

Σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου η χορωδία θα συμμετάσχει στην 1η Χορωδιακή Συνάντηση Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση ως ανταπόδοση της εμφάνισης της χορωδίας Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας, στην Αγριά την περσινή χρονιά, οι χορωδοί θα εμφανιστούν στις 20.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ερμηνεύοντας ποικίλο μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βλάση Μαστρογιάννη και τη συνοδεία της εξαιρετικής πιανίστα Φανής Παρασκευά. Τη χορωδία σε αυτή την αποστολή της στηρίζει με την ενεργή του συμμετοχή το Σωματείο «Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δ. Ε. Αγριάς».

Σταματώντας τις πρόβες για τη φετινή χρονιά λόγω της θερινής ραστώνης, οι χορωδοί ανανεώνουν το ραντεβού τους, για τα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου ξεκούραστοι και ορεξάτοι θα συνεχίσουν το χορωδιακό τους έργο περιμένοντας να εντάξουν στο δυναμικό της χορωδίας και νέα μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου