ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

18η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς

18η-χορωδιακή-συνάντηση-αγριάς-1380

Σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά πραγματοποιείται η 18η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς, ενταγμένη στο πλαίσιο του «Χορωδιακού Φεστιβάλ Βόλου» που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Η συνάντηση συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δήμου Βόλου και το Κοινωφελές Ιδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη. Φέτος στη συνάντηση συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς δήμου Βόλου με μαέστρο το Βλάση Μαστρογιάννη, ενώ οι προσκεκλημένες χορωδίες που θα πλαισιώσουν μουσικά τη Χορωδιακή Συνάντηση είναι το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης, με μαέστρο τον Ηρακλή Παναγόπουλο, η Χορωδία Μουσικού Συλλόγου Ανδρου (ΜΟΥ.ΣΑ.), με μαέστρο τον Μενέλαο Παλαιοδημόπουλο και η Χορωδία Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο Αρίων» με μαέστρο το Χρήστο Σάλτη.

Η ιδέα πραγματοποίησης και συνέχισης του χορωδιακού θεσμού ανήκει στο μαέστρο της Χορωδίας Αγριάς Βλάση Μαστρογιάννη ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση και διδασκαλία, ενώ για πολλά χρόνια έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα ως καθηγητής μουσικής και ως διευθυντής χορωδιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου