ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολιώτες σε πανελλήνια κιθαριστική διοργάνωση

βολιώτες-σε-πανελλήνια-κιθαριστική-δ-58223

Κιθαριστική διοργάνωση με πανελλήνια εμβέλεια διοργανώνεται στη Μακεδονία με τη συμμετοχή διακεκριμένων σολίστ από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Βόλου.

Το Ωδείο Απόλλων Καστοριάς και ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, διοργανώνουν ένα ακόμη Φεστιβάλ Κιθάρας, με ιδιαίτερο συμβολισμό, από 25 έως 27 Μαρτίου στην Καστοριά.

Συμμετέχουν μερικοί εκ των σημαντικότερων Ελλήνων κιθαριστών (καθηγητών και σολίστ), μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο Βολιώτης Γιώργος Φουντούλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, σεμινάρια για κάθε επίπεδο, εκθέσεις κιθάρας, διαγωνισμούς και όλα αυτά στην ωραιότερη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, την Καστοριά.

Στο 1ο Φεστιβάλ, θα συνυπάρξουν, για πρώτη φορά στις 25 Μαρτίου κιθαριστικές ορχήστρες και μουσικά σύνολα, από όλη την Μακεδονία, αλλά και την Θεσσαλία, ενώ την επόμενη μέρα 26 Μαρτίου, θα εμφανισθούν για πρώτη φορά οι Κιθαριστικές Ορχήστρες Δυτ. Μακεδονίας και Καστοριάς, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη, με την σύμπραξη όλων των μελών, των κιθαριστικών ορχηστρών. Το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Απόλλων Καστοριάς, με επίσημο προσκεκλημένο το Βαγγέλη Μπουντούνη.

Προσκεκλημένοι σολίστ κιθάρας είναι οι: Αριστοτέλης Βρεττάκης, Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Κατερίνα Καρυώτη, Αγγελος Κραβαρίτης, Βασίλης Μαστοράκης, Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος, Αγγελος Μπότσης, Αντώνης Μυτακίδης, Μάρω Ραζή, Δημήτρης Σβυντρίδης, Μιχάλης Σουρβίνος, Σπύρος Τσιώλης και Γιώργος Φουντούλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Στέλιο Γκόλγκαρη, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου