ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το κενό αυτοπροσώπως»

το-κενό-αυτοπροσώπως-61003

Σήμερα και αύριο παρουσιάζεται η γνωστή κωμωδία του Ακη Δήμου στην Π. Ηλεκτρική

Η κωμωδία του Ακη Δήμου «Το κενό αυτοπροσώπως», με πρωταγωνιστές τους Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 19 και αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. και 9 μ.μ στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Η παράσταση είναι παραγωγή του Θεάτρου Πόλη.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα αθηναϊκό διαμέρισμα τον ιλαροτραγικό Αύγουστο του 2015. Κατόπιν ένα drug show σ’ ένα κλαμπ της Μαδρίτης την Πρωτοχρονιά του ‘14. Και μετά, το κενό αυτοπροσώπως.

Η ζωή που δεν περιμένει κανέναν. Η στιγμή που δεν είσαι πια νέος. Το παρόν που δείχνει τα δόντια του. Και το μέλλον. Ανθρωποι που ξεκίνησαν αποφασισμένοι -έτοιμοι για όλα- και βρέθηκαν στη μέση της διαδρομής, ματαιωμένοι, μόνοι και αναποφάσιστοι, σε μια Ελλάδα που τρίζει. Γιατί κάθε παιχνίδι, όσο απολαυστικό κι αν είναι, στο τέλος σπάει. Το κενό αυτοπροσώπως είναι μια κωμωδία για την ήττα, που γράφτηκε το Σεπτέμβριο του 2015.

Τα σκηνικά – κοστούμια επιμελήθηκε η Αλεξία Θεοδωράκη, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα, τη μουσική ο Φάνης Ζαχόπουλος, φωτογραφίες και βίντεο Κωνσταντίνος Ρήγος, βοηθός σκηνοθέτη ο Αγγελος Παναγόπουλος.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο δισκοπωλείο «Classic», Ερμού 187, τηλέφωνο 2421020059.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 13 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (πολύτεκνοι, ΑμεΑ και Σύλλογοι άνω 15 ατόμων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου